מתכון לעוגת גבינה מהירה
עוגת גבינה מהירה, פשוטה להכנה עם טעם חלומי שולחת אותי היישר ליום שבת בבוקר אצל סבתא.
רוב אנשי העולם לא יסרבו לחתיכה מפנקת של עוגת גבינה שהרגע יצאה מהתנור. יש משהו בעוגות הגבינה הפשוטות שעושה אווירה של בית. לכן, תוכלי למצוא באתר מתכונים מתוקים או ממש פה למטה מתכון סופר פשוט וממש מהיר להכנת עוגת גבינה לא פחות ממצוינת. אז בלי לדבר יותר מידי, הפשילי שרוולים, הכיני תבנית 24 ס"מ ואת התנור ותתכונני למבטים מתחננים מכל יושבי הבית.
עוגת גבינה מהירה – מתכון עם 4 מצרכים בלבד
המצרכים:
5 ביצים
200 גרם סוכר (כוס)
500 גרם – ½ קילו גבינה לבנה 5%
3 כפות קמח
אופן ההכנה:
שימו בקערה את כל המרכיבים וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד.
ניתן לשמור במקרר עד כ-5 שעות לפני האפייה.
חממו את התנור ל-180 מעלות ושמנו את התבנית.
צקו אליה את הבלילה והכניסו אותה ל12 דקות בלבד.
לאחר 12 דקות הנמיכו ל150 מעלות והשאירו אותה כ-20 דקות.
כעט, כשהעוגה התייצבה לגמרי (שימו לב שגם במרכז).
כבו את התנור והשאירו את העוגה בפנים לזמן שבין חצי שעה לשעה.
העוגה צריכה להצטנן גם מחוץ לתנור לפחות שעה לפני ההגשה.
זהו בעצם מתכון בסיסי לעוגת גבינה בסיסית וטעימה. כל הכיף עם מתכונים לעוגת גבינה הוא שתוכלו לשחק אתו גם אחר כך. תמיד ניתן לשדרג את העוגה עם תוספות מיוחדות. אם אתם חובבי קוקוס, עוגת הגבינה תשמח לתוספת מעניינת. גם סירופ פירות יער יכול לשדרג. אל תחששו לנסות לשלב טעמים. כשהמתכון הבסיסי טוב, לא מעט תוספות מעניינות יוסיפו תחכום, עניין וגם אפקט מפתיע.
עוגת גבינה שווה וטעימה תמיד כיף לאכול אז למה שלא תעופי על עצמך?
קבלו מתכון נפלא של סלמון בתנור
כתיבת תגובה