הדרך הטובה ביותר להכין סלמון בתנור

סלמון בתנור היא מנה בריאה שטעמה טעים ודורשת מאמץ מינימלי. מדובר בארוחה פשוטה, טעימה ובריאה שאפשר להגיש לצד ירקות או אורז.

סלמון בתנור הוא מנה פשוטה אך טעימה מאוד. אפשר להגיש עם אורז, פסטה, או כתוספת עם ירקות או סלט. ניתן להכין סלמון בתנור בפחות מ-15 דקות והוא מושלם לימי חול עמוסים!

רבים בוחרים להכין סלמון בתנור, אבל יש דרכים רבות אחרות לבשל אותו. לדוגמה, אתה יכול לצלות אותו על להבה פתוחה או על גריל על כיריים. אפשר גם לאפות בתנור או על גבי הכיריים עם תבנית מים מתחת.  אבל הדרך הטובה ביותר לבשל סלמון בתנור היא להשתמש בנייר אפייה עם נייר אפייה.

מהי הדרך הטובה ביותר להכין סלמון בתנור? 

מתכון דג סלמון הוא קל ופשוט, אבל הוא ישאיר אתכם שבעים ומרוצים. הדרך הטובה ביותר לבשל סלמון בתנור היא אפייתו. שיטה זו עדיפה כי הסלמון לא מקבל עור פריך והבשר נשאר עסיסי.

בחרו מתכון קל להכנה שיש בו מינימום מרכיבים, מתכון זה לוקח 15 דקות להכין ולבשל! אז כדאי לנסות אותו כבר עכשיו:

חממו תנור ל180 מעלות. הכינו תבנית עם נייר כסף מצופה מכל הצדדים ומרחו על הנייר שמן זית, כדי שהדג לא יתייבש בזמן הבישול. הוציאו את הדג, חתכו לחתיכות בינוניות ועסו אותו עם שמן זית, טימין, מלח גס ופלפל שחור. הכניסו את הדג לתבנית ולתנור לחצי שעה עד שהוא הופך לוורדרד ועשוי מבפנים. הגישו לצד ירקות צלויים או פירה. 

בקיצור, מתכון לסלמון בתנור קיים כבר שנים. זה קל, מהיר וטעים. דג סלמון הוא דג ללא עצמות וקל להכנה ואינו דורש מרכיבים רבים. זה גם יוצר ארוחה בריאה ומהירה.

לאתר של תבשילים וחלומות >>>

שתפו ברשתות החברתיות

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

אולי יעניין אתכם, מאמרים נוספים מהבלוג שלנו

בחינת חלופות לכיתות לימוד

כדמות בולטת בתחום מרחבי החינוך, אני נרגשת להתעמק בחלופות השונות הקיימות לכיתות הלימוד. בעוד שכיתות מסורתיות משמשות את התפאורה המהותית ללמידה ולעיסוקים אקדמיים, קיימות מספר

קרא עוד »